Egen ö i den åländska skärgården

Välkommen till Silverskär Islands, Silverskär, Sviskär och Klobben, tre öar i Ålands norra skärgård! Här kan Du välja en egen ö för möten och konferenser, för fester och kalas, för fiske och jakt, men givetvis också för kravlös avkoppling i skön natur. På våra öar hittar du släta, röda granitklippor, blommande sommarängar och härlig skog, allt med närheten till havet. Och detta endast en halvtimme från Mariehamn!  

Naturen bjuder på stillhet och ro och varje årstid har sin tjusning. Gästerna tas om hand på ett personligt sätt. De som bokar någon av Silverskär Islands öar, får en hel ö till sitt förfogande då endast en grupp tas emot i gången.

Tradition i ny kostym

Silverskärs hjärta är ett fiskarhem där invånarna levde ett enkelt skärgårdsliv fram till 1950-talet. De hus, som byggts senare, smälter in i den genuina miljön, men uppfyller våra moderna krav. Välkomna till Silverskär - en pärla i havet! På Sviskär väljer man att leva eremitliv med bekvämlighet och på Klobben får ni återuppleva känslan av att leva nära havet i gemenskap, på det som havet ger!

Silverskär

Hemestra på en egen ö!

Koppla av ett dygn eller flera, på Sviskär får du tillgång till en helt egen ö. Här finns en stockstuga med plats för fyra personer, en egen strandbastu att njuta av och släta fina klippor att sitta på i solnedgången. Till Sviskär går det även bra att komma med egen båt, vår värd möter då upp på plats på ön som är en elfri zon!

För mer info kontakta oss på: info@silverskar.ax eller på telefon: 08-525 565.

Varmt välkommen att njuta av stillheten på Sviskär!

Ta en tur tillbaka i tiden... besök Klobben, vårt senaste projekt!

Kontakta oss för mer information

Tel: +358-(0)18-52 55 65
Tel: +358-(0)18-52 55 67
info@silverskar.ax

Önskar du en offert? Använd gärna vårt formulär.

Vi är stolta över att vara Green Key-märkta!

Silverskär Islands är Green Key certifierat. Detta innebär att vi både vid logianläggningarna och i restaurangen arbetar aktivt mot minskad miljöpåverkan genom strikta kriterier.
Läs mer om Green Key här