Njut av god mat på Silverskär i sommar!

Boka redan idag en tripp till Silverskär med god mat och roliga aktiviteter.

Vad sägs om Ålandspannkaka och flädersup som välkomsthälsning samt en fyra rätters middag till kvällen, gjord på lokala råvaror. Däremellan kan du strosa runt på denna fantastiska ö, ta en kajaktur eller utöva någon av de roliga aktiviterna.

Läs mer...

Silverskär Islands 

I vår broschyr får du ta del av magin på Silverskär Islands och bekanta dig med alla våra tre öar – Silverskär, Sviskär och Klobben. Broschyren finns på tre språk: svenska, finska och engelska.

Vill du också ha ett exemplar? Kontakta oss så skickar vi den till dig!

Klobben, vald till en av 100 finländska finesser!

Finland blev en självständig stat den 6 december 1917. I samband med firandet av vårt lands hundraårsjubileum arrangerades tävlingen 100 finländska finesser. I omröstningen placerades Klobben som åttonde av de hundra utvalda, tack för Din röst!

 

Sviskär – en av 25 wellnessprodukter i Finland

Vi är stolta över vår eremit-ö Sviskär - utvald till en av 25 topp-produkter inom Visit Finlands wellnessprojekt FinRelax. Projektet samlar upplevelser med fokus på natur och välbefinnande.

Här kan du läsa mer om FinRelax

Vi är stolta över att vara Green Key-märkta!

Silverskär Islands är Green Key certifierat. Detta innebär att vi både vid logianläggningarna och i restaurangen arbetar aktivt mot minskad miljöpåverkan genom strikta kriterier.
Läs mer om Green Key här