Vilken ö vill du bo på?

Alltid egen ö

Oavsett om du väljer Silverskär, Sviskär eller Klobben har du och ditt sällskap alltid hela ön till ert förfogande. När du bokar en av Silverskär Islands öar är den din under hela vistelsen, vi bokar alltid in endast en grupp per ö. Du väljer vilket ö-liv som passar bäst för dig och ditt sällskap!  

SILVERSKÄR - hjärtat i vår verksamhet

Bland de rödmålade byggnaderna på vår huvudö är skärgårdsidyllen total. Sammanlagt finns här 45 bäddar, från fyrstjärniga enkelrum med eget badrum i Ladugårds till hemtrevlig övernattning i tidsenlig miljö i gamla fiskarhemmet Mellangårds. Inför säsongen 2022 utökar vi kapaciteten med 6 rum med egna badrum; vi bygger en modern "bodlänga" i gammaldags stil med utsikt över vattnet! Alla måltider tillreds av egen kock på ön!

SVISKÄR - här väntar lugnet och ensamheten

Vår eremitkoja på grannön Sviskär är en elfri zon med fyra bäddar. Här är livet stilla och naturnära. Elda i strandbastun och låt dagarna gå. Maten tillreder du själv på gasspisen eller grillen!

KLOBBEN - längst ut i havsbandet

Klobbens tio små stugor har hämtat sin inspiration från gamla tiders fiskelägen. Här bor upp till 42 personer bekvämt med havet som närmaste granne. Maten skeppas från Silverskärs kök!

 

Silverskär

Hemestra på en egen ö!

Koppla av ett dygn eller flera, på Sviskär får du tillgång till en helt egen ö. Här finns en stockstuga med plats för fyra personer, en egen strandbastu att njuta av och släta fina klippor att sitta på i solnedgången. Till Sviskär går det även bra att komma med egen båt, vår värd möter då upp på plats på ön som är en elfri zon!

För mer info kontakta oss på: info@silverskar.ax eller på telefon: 08-525 565.

Varmt välkommen att njuta av stillheten på Sviskär!

Sviskär – en av 25 wellnessprodukter i Finland

Vi är stolta över vår eremit-ö Sviskär - utvald till en av 25 topp-produkter inom Visit Finlands wellnessprojekt FinRelax. Projektet samlar upplevelser med fokus på natur och välbefinnande.

Här kan du läsa mer om FinRelax

Kontakta oss för mer information

Tel: +358-(0)18-52 55 65
Tel: +358-(0)18-52 55 67
info@silverskar.ax

Önskar du en offert? Använd gärna vårt formulär.

Rummen var toppenfina, bland det bästa som idag kan uppbringas på Åland!

Leif Nordlund
VD, Alandia-Bolagen