Fest

Silverskär är en omtyckt plats för personliga bröllop och kalas – för en eller flera oförglömliga dagar i vacker skärgårdsmiljö med skräddarsydd service. En fest på dagtid fungerar lika bra som en kvällsfest med övernattning. Gästerna tas gärna emot på traditionellt åländskt sätt med en bit Ålandspannkaka, en sup och trevligt mingel på bryggan.

Kontakta oss

Ladugårds festlokal på Silverskär
Festlokal

För själva festen finns det två lokaler på Silverskär – Norrgårds för mindre sällskap och Ladugårds för sällskap upp till hundra personer. I Ladugårds finns också en högklassig ljudanläggning. 

På magiska Klobben kan vi ordna en minnesvärd upplevelse för upp till 40 personer, tag kontakt med oss! 

Silverskär matupplevelse
Genuin skärgårdsmat

På Silverskär ser vi måltiderna som en viktig del av upplevelsen. Därför lägger vi ner hela vår själ i maten vi serverar. Det gäller allt från att hitta råvaror av högsta kvalitet och tillreda dem på ett respektfullt sätt till att förmedla matens historia till dig som är gäst. 

Rum ladugårds
Övernattning och boende

När du arrangerar festen eller bröllopet finns det självklart utrymme för övernattning. På vår huvudö Silverskär är skärgårdsidyllen total. Sammanlagt finns här 55 bäddar!

Sen finns såklart Sviskär och Klobben som ytterligare alternativ vilket gör att vi har en kapacitet på ca 100 bäddar sammanlagt på våra öar. 

kajakpaddling
Aktiviteter för festen

Planerar du aktiviteter på festen? Vi har en rad aktiviteter som kan ordnas och som passar perfekt på festen. Allt från lekfulla femkamper till bollspel, dryckesprovningar, båtutfärder, naturvandringar och tipspromenader.

Bröllop
Några ord från ett av våra bröllopspar!

I juni 2022 gifte vi oss på vackra Silverskär. Vi hade en fantastisk helg med alla våra nära och kära!

En fantastisk helg som denna börjar naturligtvis med mycket förberedelser. Personalen på Silverskär gjorde ett fantastiskt jobb i hela förberedelserna, så vi behövde inte oroa oss för någonting, från att ordna hämtning av våra gäster, bordsdekorationer, mat- och dryckesarrangemang, goda råd om lokala blomsteraffärer samt frisör & make up mm. Dessutom bjöd de in oss att komma och besöka ön innan bröllopet för att diskutera allting mer i detalj. Då vi bor i Nederländerna var det riktigt trevligt att se Silverskär innan bröllopet och träffa personalen på plats.

Helgen var väldigt väl organiserad och vi behövde inte oroa oss för någonting. Maten och dryckerna var fantastiska och våra gäster fortsatte att säga hur gott allt smakade. Våra gäster var mycket nöjda med stugorna där de bodde och personalen var mycket vänliga och hjälpsamma under hela helgen.

Utöver allt ovanstående kom de vackra omgivningarna på Silverskär Islands och det var verkligen inget mer vi kunde önska oss.
Vi rekommenderar starkt Silverskär Islands som värd för ditt bröllop!
Amber & Andreas från Amsterdam

Vill du ha fest eller bröllop hos oss?

Varmt välkommen att ta kontakt med oss, vi skräddarsyr vistelsen utifrån dina önskemål! 

Kontakta oss!