Möte

Hos oss på Silverskär Islands blir mötet eller konferensen något utöver det vanliga. Här blir den ö ni väljer er privata under vistelsen, med havet som granne och mitt i den förföriskt vackra naturen med Ålands röda granit!

På våra öar får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn. Här får ni det viktiga sagt samtidigt som ni laddar batterierna för nya utmaningar! Våra mötesrum, alla med en speciell prägel och med fiber eller wi-fi samt med modern utrustning för hybridmöten. I vårt största mötesrum i Ladugårds kan upp till 100 personer delta i dagkonferenser och sällskap på upp till 55 personer kan även övernatta. Efter arbetet finns tillgång till olika aktiviteter så som kajakpaddling, supbrädor, kubbspel eller varför inte ett klippbad?  Dessutom är strandbastun varm och jaccuzzin står redo!

På Klobben passar möten för den mindre gruppen, 10-20 personer har det bra här. Om ni väljer Klobben står den vedeldade bastun varm efter mötet, bastun ligger inrymd i en klippskreva och är anpassad efter bergets form. Mer naturnära än så blir det inte!

Kontakta oss

Ladugårds på Silverskär konferens
Ladugårds

Ladugårds är vår största mötes- och festlokal. Trevlig för både mindre och större grupper, upp till hundra personer. Huset har byggts som en traditionell åländsk ladugård för att smälta in i miljön. Den teknik som behövs vid konferenser finns på plats med fiberanslutning, en professionell ljudanläggning samt modern utrustning för hybridmöte. Möteslokalen ligger i övre våningen och rummet möjliggör många olika möbleringsalternativ. I nedre våningen finns åtta fyrstjärniga rum med egna badrum samt en trivsam lobby.

norrgårds
Norrgårds

Norrgårds är det näst största huset på Silverskär med plats för ett 40-tal personer i den kombinerade mat- och konferenssalen. Huset byggdes på 1990-talet enligt gammal tradition med handbilade stockar och pärttak. Stämningen är ombonad och trivsam. Kulna dagar brinner brasan välkomnande i den stora öppna spisen. I Norrgårds huserar också öarnas restaurangkök.

Klobben vid Silverskär konferens
Saltarboden

Saltarboden är möteslokalen på ön Klobben, en grannö till Silverskär. Här har man återskapat ett fiskeläge i genuin stil. Det blev en plats med en helt egen själ och atmosfär. Oavsett om man håller mötet inne i Saltarboden eller på trädäcket utanför sitter man mitt i den magnifika skärgårdsnaturen.

Välj mellan att komma hit över dagen eller att stanna kvar över natten. Sällskap kring 30 personer kan övernatta i de gedigna stockstugorna på klipporna. Lunch eller middag tillreds av Silverskärs kockar, ibland på öppen eld utomhus.