Om oss

Silverskär Islands är en annorlunda konferens- och rekreationsanläggning i Ålands norra skärgård. Här kan du välja mellan flera olika öar; huvudön, skärgårdshemmanet Silverskär, Klobben - ett modernt fiskeläger, eremitkojan på Sviskär eller vårt senaste tillskott Champagne Island med den lilla champagnevaktarstugan. 

Du väljer din en egen ö för möten och konferenser, för fester och kalas eller för fiske, men givetvis också för kravlös avkoppling i skön natur. På våra öar hittar du släta, röda granitklippor, blommande sommarängar och härlig skog, allt med närheten till havet. Och detta endast en halvtimme från Mariehamn!  

Naturen bjuder på stillhet och ro och varje årstid har sin tjusning. Gästerna tas om hand på ett personligt sätt. De som bokar någon av Silverskär Islands öar, får en hel ö till sitt förfogande då endast en grupp tas emot i gången.

Silverskärsfamiljen

Hos oss på Silverskär Islands är personalen vår främsta resurs. Vi gör alltid vårt yttersta för att sätta dig som gäst i centrum och vi kan utan att skryta säga att vi levererar personlig och omtänksam service kombinerat med känsla för detaljer och lösningsfokus. Personalen på Silverskär är från bygden runtomkring och många har jobbat länge på Silverskär.