Julbord

Ett julbord för alla smaker!

På Silverskär är julbordet så mycket mer än bara maten - det är en helhetsupplevelse! En kort båtfärd i vinterskärgården, värmande glögg och Caritas goda pepparkakor i Mellangårds där elden sprakar hemtrevligt i köksspisen är bara en av ingredienserna!

Våra eminenta kockar dukar upp årets julbord i Norrgårds och där serveras både traditionella fiskinläggningar, klassiska favoriter och andra lokala godsaker, avrundat med gott kaffe och dessertbord!

Boka julbord

Årets julbord serveras tisdag till söndag med start fredagen den 19 november och avslutas lördagen den 11 december. De flesta dagar har vi två dukningar, en dagsdukning ca kl.12.00 och en på kvällen från kl.17.00 med flexibla avgångstider för båttransporten. 

Priset i år är 54€ för vuxna och 25€ för barn under 12 år, barn under 4 år är gratis. Båttransporten kostar 15€/person t/r.

Det är inte för tidigt att boka! För mera information +358-18-525 565 eller info@silverskar.ax. Tag kontakt med oss om ni önskar övernatta i samband med julbordet!

PS. Är ni ett större sällskap som vill komma till oss går det också bra att boka Ladugårds. Vi hjälper gärna till med bokning av transporter och ev underhållning eller liknande. 

Coronainfo

Om det fortfarande behövs så coronaanpassar vi din julbordsupplevelse även detta år!

Flera båtturer - färre passagerare per tur, färre gäster per dukning - mer plats, gott om spritstationer! Den goda maten är däremot precis som tidigare år och meddelar du ev specialkost vid bokning så anpasar vi Din meny.

Vi alla på Silverskär hälsar er varmt välkomna till vårt mysiga julbord!

Kontakta oss för mer information

Tel: +358-(0)18-52 55 65
Tel: +358-(0)18-52 55 67
info@silverskar.ax

Önskar du en offert? Använd gärna vårt formulär.