Sviskär - ensamhet man själv väljer

På Sviskär kan man helt koppla bort världen utanför. Man lyssnar till naturens ljud, vandrar runt stränderna och plockar bär och svamp. Som gäst på Sviskär har man 28 hektar alldeles för sig själv! Det är bara du, ditt sällskap och naturen. 

Boka din vistelse på Sviskär online!

Boka!

Du är också välkommen att ta kontakt med oss för bokning.

Silverskär bad och relax
Upplevelser på Silverskär

Total avkoppling eller en aktiv fritid? Det finns en hel del att göra på Silverskär och aktiviteterna passar de flesta. Ta en tur i våra kajaker, gå en runda på vår 12 håls discgolfbana, spela tennis eller åk på en båtutflykt. Pröva på olika former av skytte, gå på en lätt eller tuff naturvandring, eller delta i en rolig femkamp. För den stressade erbjuder vi också ledd yoga eller meditation.

Champagne Silverskär
Världens äldsta champagne

I juli 2010 fann dykare världens äldsta champagne i ett vrak på Åland. Att flaskorna hade legat i en jämn temperatur i mörker gjorde att de bevarats i utmärkt skick. Vid Silverskär är lagringsförhållandena detsamma som för vrakchampagnen och sedan 2011 lagrar vi champagne på havets botten. Detta projekt har sedan utvecklats till ett samarbete med champagnehuset Veuve Clicquot, där de också valt att testa de åländska vattnen som lagringsplats! 

Silverskär matupplevelse
Genuin skärgårdsmat

På Silverskär ser vi måltiderna som en viktig del av upplevelsen. Därför lägger vi ner hela vår själ i maten vi serverar. Det gäller allt från att hitta råvaror av högsta kvalitet och tillreda dem på ett respektfullt sätt till att förmedla matens historia till dig som är gäst. 

Sviskärs Eremit koja

"Eremitkojan utstrålar nostalgi. Det känns som att kliva in i en svunnen tid och ändå är allt så otroligt fräscht! Sviskärs natur är mångsidig och orörd. Man måste bara uppleva den."

Fantastisk miljö

” Jag kan knappt tro att det är sant, men vinden, vågorna och omgivningarna säger att det är på riktigt.”

Lugnet på Sviskär

Vi njöt  av att sluta ögonen och bara lyssna på vågornas brus och fågelsången - och av att få tid tillsammans utan telefonsamtal och stress!